Det findes mange gode stede hvor man kan finde kreative idéer og inspiration på internettet. Rigtig mange skoler og institutioner er udfordret med at finde på nye kreative tiltag som de kan bruge i deres undervisning til at aktivere børnene.

Især indenfor det kreativitet skal man bruge mange timer på at finde nye og gode steder at lave noget nyt. Der er dog nogle steder det er meget bedre end andre. Jeg fandt siden Avformshop.dk som virkelig tilbyder meget forskelligt indenfor det kreative. De har både en videokanal samt en inspirationskanal. Du kan se alle de kreative ideer her.

Denne side tilbyder rigtig meget og har speciale i at hjælper skoler, friskoler, efterskoler og kommunale institutioner. Derfor kan de med sikkerhed også give nogle gode og kreative indspark til dig som billedkunstlærer. Der findes et hav af ideer hos dem.

Ud over det har de rigtig mange forskellige produkter indenfor beskæftigelse. Du kan se meget forskelligt hos dem, men deres udvalg af karton er kæmpe. Se karton her